JUGANT A RODGERS

Estrena: 24 i 26 de gener de 2003 a Castellar del Vallès.
Temporada al Versus Teatre de Barcelona del 29 de gener fins el 25 de maig de 2003.

Amb motiu de la conmemoració el 2002 del centenari del naixement de Richard Rodgers, celebrat arreu del món, EL MUSICAL MÉS PETIT decideix recuperar les composicions més emblemàtiques d'un dels màxims exponents del teatre musical.

JUGANT A RODGERS és un homenatge a Richard Rodgers, autor de la música d'espectacles com THE SOUND OF MUSIC, THE KING & I, CAROUSEL o SOUTH PACIFIC.

Després de 6 anys del naixement de EL MUSICAL MÉS PETIT al Versus Teatre amb el musical TU, JO, ELL, ELLA... I WEBBER... I SCHÖNBERG... la companyia decideix tornar als seus orígens amb un espectacle de petit format amb un piano i quatre veus.

Després d'una extensa gira per Catalunya, el 28 de novembre de 2003 durant el Festival Temporada Alta de Girona, es va estrenar JUGANT A RODGERS amb Orquestra, una nova versió del musical que comptava amb l'acompanyament de l'Orquestra de Cambra de Granollers.

Fitxa artística

Lletres OSCAR HAMMERSTEIN II, LORENZ HART, RICHARD RODGERS i STEPHEN SONDHEIM
Lletres en català DANIEL ANGLÈS, ESTEVE MIRALLES, JAUME SUBIRANA, XAVIER TORRAS i JUAN VÁZQUEZ
Arranjaments musicals XAVIER TORRAS
Moviment coreogràfic: JAUME MORATÓ i XARO CAMPO
Direcció tècnica vocal SUSANNA DOMÈNECH
Direcció musical XAVIER TORRAS
Direcció DANIEL ANGLÈS
Intèrprets: DANIEL ANGLÈS, PATRÍCIA PAISAL, ELVIRA PRADO, TAMARA QUIOGUE i XAVIER TORRAS amb la col·laboració especial d'HELENA COSTA (incorporacions posteriors: MÁMEN MÁRQUEZ, CLAUDIA OTERINO i JUAN VÁZQUEZ)

 

www.elmusicalmespetit.com/jugantarodgers

 


Si vols rebre informació sobre EM+P, deixa'ns el teu e-mail.

   


EM+P PRODUCCIONS, S.L.

espai web dissenyat per AG Promocions