EL MUSICAL MÉS PETIT 2

És la segona companyia de EL MUSICAL MÉS PETIT. Una segona companyia que va nèixer amb l’espectacle MOLT SOROLL X SHAKESPEARE, musical estrenat el febrer de 2002 al Jove Teatre Regina de Barcelona. L'espectacle va ser tot un èxit i el seu disc va ser, durant diverses setmanes, entre els 10 més venuts en llengua catalana.

 EL MUSICAL MÉS PETIT2 es va crear per donar sortida a una necessitat d'apropar-se al públic jove, que acostuma a sentir-se lluny del teatre i, més encara, del teatre musical. Sota el nom de EL MUSICAL MÉS PETIT2, el mateix equip creatiu que es responsabilitza dels espectacles de la primera companyia crea musicals adreçats especialment a un públic jove, que vol ser tractat amb el mateix rigor que un espectador adult, però demana una energia i una entrega diferent.

Aquesta segona companyia, dóna pas a una nova generació de joves intèrprets. Actors i actrius formats amb els primers espectacles de EL MUSICAL MÉS PETIT són ara els que pugen dalt de l'escenari i formen part activa de EL MUSICAL MÉS PETIT2. Els intèrprets del futur, davant del públic del futur.

La intenció de EL MUSICAL MÉS PETIT2 és portar al públic jove un tipus de teatre musical fet amb les mateixes premisses que es crea un espectacle per a adults, entenent que el públic jove d'avui és el públic adult del demà.

 


Si vols rebre informació sobre EM+P, deixa'ns el teu e-mail.

   


EM+P PRODUCCIONS, S.L.

espai web dissenyat per AG Promocions